Uitleenpunt

Cultuureducatie Amstelland beschikt over een uitleenpunt waar de scholen uit de regiogebruik van kunnen maken. Apparatuur, gereedschappen, technieken en instrumentenwaar je als leerkracht graag een keer gebruik van wilt maken in de les, maar die niet standaard op school beschikbaar zijn, kunnen via het uitleenpunt geleend worden. Tedenken valt aan iPads, fotocamera’s, naaimachines en muziekinstrumenten. Suggesties voor lessen worden meegeleverd.

Het uitleenpunt beschikt over verschillende mogelijkheden en het aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De uitleen is voor alle scholen uit de regio beschikbaar en is kosteloos. De materialen kunnen door de school worden opgehaald en teruggebracht of met bijbetaling van de koerierskosten op schoolbezorgd en opgehaald worden. Meer informatie is te vinden op de website van Cultuureducatie Amstelland.

Een greep uit de te lenen materialen:

  • Drukpers
  • Naaimachines
  • Figuurzagen
  • iPads
  • Boomwhackers
  • Divers (school)instrumentarium

Voor andere gereedschappen, apparatuur en instrumenten, kunt u contact opnemen met Cultuureducatie Amstelland via administratie@cultuureducatie-amstelland.nl. De lijst met te lenen materialen wordt gedurende het schooljaar verder uitgebreid.


Informatie

leeftijdscategorie: groep 1 t/m 8
discipline: beeldend, muziek
prijs: kosteloos voor scholen uit de regio Amstelland. Materialen kunnen gereserveerd worden en bij Cultuureducatie Amstelland opgehaald worden. De materialen kunnen eventueel met bijbetaling van de koerierskosten op school bezorgd en opgehaald worden.
organisatie: Cultuureducatie Amstelland


Bestelformulier

Schoolgegevens

Materialen:

selecteer datum (bij meer dan 1 dag: de startdatum)

selecteer einddatum (bij meer dan 1 dag)