Uitleenpunt

Cultuureducatie Amstelland beschikt vanaf schooljaar 2020-2021 over een uitleenpunt waar scholen gebruik van kunnen maken. Apparatuur, gereedschappen, technieken en instrumenten waar je als leerkracht graag een keer gebruik van wilt maken in de les, maar die niet standaard op school beschikbaar zijn, kunnen via het uitleenpunt geleend worden. Suggesties voor lessen worden meegeleverd.

De materialen worden, indien nodig, uitgeleend met bijbehorende gereedschappen. Verbruiksmateriaal zoals aangegeven in de lesbrief moet de school zelf verzorgen.

Alle materialen zijn voor een dag of een langere periode te lenen. Bij de materialen zit ook een werkbeschrijving, lijst met verbruiksmaterialen en lessuggesties voor verschillende groepen. Cultuureducatie Amstelland denkt graag mee bij het vinden van andere lessuggesties passend bij thema’s.

Een overzicht van de te lenen materialen:

Beeldend

  • Drukpers
  • Naaimachines
  • Figuurzagen

Muziek

  • Boomwhackers
  • Divers (school)instrumentarium

Voor andere gereedschappen, apparatuur en instrumenten, kunt u contact opnemen met Cultuureducatie Amstelland voor meer mogelijkheden via administratie@cultuureducatie-amstelland.nl. De lijst met te lenen materialen wordt gedurende het schooljaar verder uitgebreid.


Informatie

leeftijdscategorie: groep 1 t/m 8
discipline: beeldend, muziek
prijs: kosteloos voor scholen uit de regio Amstelland. Materialen kunnen gereserveerd worden en bij Cultuureducatie Amstelland opgehaald worden. De materialen kunnen eventueel met bijbetaling van de koerierskosten op school bezorgd en opgehaald worden.
organisatie: Cultuureducatie Amstelland


Bestelformulier

Schoolgegevens

Materialen:

selecteer datum (bij meer dan 1 dag: de startdatum)

selecteer einddatum (bij meer dan 1 dag)